هامپینیون (Egerlinge, Angerlinge) قارچ هایی از راسته آگاریک ها هستند.
رنگ قارچ دکمه ای تهران خاکستری روشن یا قهوه ای روشن تا تیره است، ساقه آن به وضوح حلقه ای است.
بسته به درجه بلوغ، لاملاها سفید مایل به گلگون تا قهوه ای تیره و هاگ ها بنفش تا قهوه ای تیره هستند.
در اروپای مرکزی حدود 40 نوع قارچ مختلف وجود دارد. شناخته شده ترین قارچ چمنزار است.
می توانید قارچ های سفید، قهوه ای روشن و قهوه ای تیره را به صورت تجاری خریداری کنید.
به عنوان یک قاعده کلی، هر چه قارچ ها تیره تر باشند، طعم بیشتری دارند.
وقتی آنها را میخرید، در لمس باید احساس رطوبت داشته باشند، اگر اینطور نیست، تازه هستند.
نقاط تیره و خشک نشان می دهد که آنها برای مدت طولانی در اطراف خوابیده اند.
سپس مقداری از آب خود و مقداری از طعم خود را از دست داده اند. قارچ ها همه کاره هستند.
آنها بهترین طعم را به صورت سرخ شده یا کبابی می دهند.
چندین سال است که نمونه هایی با بدنه میوه دهی بزرگ به عنوان قارچ پورتوبلو یا غول پیکر به بازار عرضه شده اند.
اینها با عطر قوی و قوام سفت مشخص می شوند و اغلب پر می شوند، با پنیر پخته می شوند یا به عنوان جایگزین گوشت در همبرگر استفاده می شوند.
از آنجایی که بیشتر قارچها از طریق کشت به دست میآیند، میتوان آنها را در تمام طول سال بهصورت تازه نیز تهیه کرد.
این امر طعم آنها را در مقایسه با خویشاوندان وحشی خود تا حدودی کاهش می دهد، اما مزایایی نیز دارد: آنها به سختی فلزات سنگین مهمی مانند کادمیوم را ذخیره می کنند.
علاوه بر این، هنگام جمع آوری خودتان، خطر اشتباه گرفتن آنها با قارچ های غیر خوراکی وجود ندارد.
برای کنسرو کردن، قارچهای تازه قبل از کنسرو از قبل پخته میشوند و به بالای ظرف (کنسرو یا لیوان) آب اضافه میکنند تا قارچها در حد معقولی سفت و ظاهر شوند.
سه کلاس کیفیت برای قارچ های کنسرو شده وجود دارد.