کیسه های فریزر، کیسه های زیپ دار و کیسه های زیپ دار برای انجماد عالی هستند.
آنها از یک فویل ضخیم و مقاوم در برابر یخ ساخته شده اند که به محصولات یخ زده یا دیواره های فریزر نمی چسبد.
استفاده از کیسه های نازک و خش خش برای انجماد (که مثلاً نان در فروشگاه ها در آن بسته بندی می شود) منجر به انجماد محصولات می شود (مثلاً گوشت پس از بیرون کشیدن از فریزر رنگ آبی و سطحی اکسید شده دارد) و جدا کردن تکه های فویل پاره شده از آن دشوار خواهد بود.
کیسه فریزر 100 عددی و کیسه های زیپ دار به قدری تنگ هستند که برای انجماد سوپ های آماده و آبگوشت خالص مناسب هستند که مثلاً پس از افزودن کنسانتره تبدیل به یک سوپ گوجه فرنگی یا گل گاوزبان خوشمزه می شود.
سبزیجات را باید قبل از انجماد بلانچ کرد (آنها را به مدت 2 دقیقه در آب جوش نمک قرار دهید).
به همین دلیل طراوت خود را برای مدت طولانی به شکل یخ زده حفظ می کنند و هنگام یخ زدایی آب زیادی از آنها خارج نمی شود.
با پیروی از این قوانین انجماد، همیشه میتوانیم یک غذای تازه و خانگی در عرض چند دقیقه میل کنیم.
همه ما می دانیم آن روزها که سرمان شلوغ است، از سر کار به خانه می آییم و در یک لحظه باید دوباره بیرون برویم.
نه زمانی برای یک لحظه نشستن وجود دارد و نه زمانی برای حتی فکر کردن به آشپزی.
روزهایی هم هست که دیر به خانه می آییم، خیلی گرسنه ایم و یخچال خالی است.
در چنین مواقعی، همه از یک شام یخ زده استقبال می کنند، منجمد کردن مواد غذایی ساده به نظر می رسد، اما برای اینکه غذاهای منجمد ما همیشه تازه باشند و هنگام نگهداری در فریزر ارزش غذایی خود را از دست ندهند باید به چند نکته توجه داشته باشیم.
بهتر است مواد غذایی را بین 18- تا 23- درجه سانتی گراد منجمد کنید.
به یاد داشته باشید که تا زمانی که غذا کاملا خنک نشده است، فریز نکنید، زیرا غذای گرم می تواند دمای فریزر را افزایش دهد و بر روی سایر مواد غذایی موجود در آن تأثیر منفی بگذارد.