اقدامی شیرین در برابر آسیب مغزی
یکی از فواید شکلات اسنیکرز کوچک تلخ نیز مربوط به بیماری هایی است که بر مغز تأثیر می گذارد. در حالی که شکلات تلخ عملکرد مغز را بهبود می بخشد، در
پیشگیری از آسیب های ناشی از بیماری های آلزایمر و پارکینسون، که معمولا با افزایش سن ایجاد می شوند، حمایت می کند. به لطف فلاوانول ها، می تواند باعث
افزایش انعطاف پذیری عصبی شود که به بازسازی مغز در برابر بیماری ها کمک می کند. در نتیجه یک مطالعه بر روی افراد 23 تا 98 ساله، مشخص شد افرادی که
بیشتر شکلات تلخ مصرف میکنند، عملکرد شناختی بهتری از خود نشان میدهند.
برای خلق و خوی افسردگی خوب است
در حالی که ماده تئوبرامین موجود در شکلات تلخ باعث افزایش انرژی و کاهش سریع آن می شود، ماده آناندامید خاصیت آرام بخشی دارد. این ماده شفای معنوی
طولانی مدت و افزایش انرژی را فراهم می کند. فنیل اتیلامین برای روح نیز مفید است. هنگامی که بدن نمی تواند هورمون شادی سروتونین ترشح کند، ماده فنیل
اتیلامین موجود در شکلات تلخ می تواند کمک کند.
انبار مواد معدنی
اگرچه شکلات تلخ یک غذای کالری است، اما مانند اکثر دسرها فقط یک کالری خالی نیست. این میان وعده تلخ و شیرین حاوی فیبر محلول در آب است که به هضم
غذا کمک می کند، تقریباً 2/3 نیاز روزانه به آهن، بیش از نیمی از منیزیم و تقریباً تمام نیازهای منگنز و مس را برآورده می کند. منگنز از تولید کلاژن حمایت می کند که
پوست را جوان و سالم نگه می دارد. چربی های شکلات تلخ که سرشار از روی، فسفر، سلنیوم و پتاسیم نیز می باشد، عمدتاً سالم بوده و از اسید اولئیک تشکیل
شده است.
روده دوستانه
در سالهای اخیر، مطالعات بررسی اثرات میکروبیوتای روده و رژیم غذایی بر میکروبیوتا و سلامت آن افزایش یافته است. وقتی به تأثیر شکلات تلخ بر روی میکروبیوتای
روده نگاه می کنیم، متوجه تأثیر فلاونوئیدها در افزایش تنوع باکتریایی روده می شویم. مطالعات نشان داده است که مصرف شکلات تلخ باعث افزایش تنوع و مقدار
گونه های باکتریایی مفید مانند لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم می شود و باعث کاهش بیان ژن گیرنده فاکتور نکروز تومور-α در بافت های روده می شود.
چند گرم شکلات تلخ در روز می توان مصرف کرد؟
فواید شکلات تلخ همچنان در حال بررسی است، اما شکلات می تواند خطرات و فوایدی نیز داشته باشد. یکی از آنها فلاوانول های موجود در شکلات تلخ است.
محتوای فلاوانول می تواند از شکلاتی به شکلات دیگر متفاوت باشد. زیرا روش های فرآوری شکلات ها با یکدیگر متفاوت است. این به نوبه خود بر محتوای فلاوانول
تأثیر می گذارد. هر چه محتوای کاکائو بیشتر باشد، محتوای فلاوانول بیشتر است.