بالاترین قیمت پسته خندان ایرانی در بازار بورس تهران حاشیه ساز شد

پسته عضوی از خانواده بادام هندی (Anacardiaceae) است و از نظر تاریخی قدیمی ترین آجیلی است که برای قرن ها مصرف می شده است.

آنها تمایل دارند در مناطق خشک در آب و هوای گرم رشد کنند.

نام پسته از کلمه یونانی “Pistakion” به معنای آجیل سبز گرفته شده است.

آنها پوشش سفید سختی در اطراف خود دارند و دارای پوست نازک متمایل به قرمز در اطراف هسته های سبز هستند.

منشأ پسته از خاورمیانه و آسیای مرکزی است. آنها به صورت خوشه ای منتقل می شوند و عمدتاً توسط باد گرده افشانی می شوند.

پسته خندان ایرانی دراز و کروی به طول 1.5 تا 2 سانتی متر است. پوشش سخت اطراف هسته تمایل به جدا شدن از یک طرف دارد بدون اینکه هسته سبز را ترک کند.

ترکیه، ایران، لبنان، افغانستان و کمی شمال به قفقاز در روسیه موطن اصلی پسته هستند.

نگاهی دقیق تر به فواید پسته برای سلامتی

آیا به ترغیب بیشتر در مورد پسته نیاز دارید؟ در اینجا سه دلیل وجود دارد که چرا پسته می تواند سلامت شما را تقویت کند:

پسته خندان ایرانی دارای مواد مغذی مانند ویتامین B6 هستند که با کمک به انتقال اکسیژن از طریق جریان خون به سلول ها، جریان خون را تقویت می کند.

ویتامین B6 همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی و سیستم عصبی می شود.

آنها دارای ترکیبات گیاهی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند، از جمله ویتامین E، پلی فنول ها و کاروتنوئیدهای لوتئین و زآگزانتین.

دو مورد از این آنتی اکسیدان ها که در سایر آجیل ها یافت نمی شوند، با کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا مرتبط هستند.

آنها از سطح کلسترول سالم حمایت می کنند. پسته در هر وعده 13 گرم چربی دارد که اکثریت آن (11.5 گرم) از چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع سالم برای

قلب تامین می شود.

مطالعات نشان داده اند که افزودن پسته به یک رژیم غذایی سالم ممکن است به کاهش سطح کلسترول اکسید شده-LDL (بد) کمک کند.

این به خاطر سطح بالای چربی تک غیراشباع آجیل است که نشان داده شده است سطح کلسترول LDL را کاهش می دهد.