خوردن زیتون از سلامت قلب پشتیبانی می کند
کلسترول بالا و فشار خون یعنی فشار خون در ایجاد بیماری های قلبی موثر است. زیتون، غنی از اسید اولئیک، به کاهش سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) کمک
می کند و به تنظیم سطح کلسترول کمک می کند. مطالعات نشان می دهد که زیتون با تنظیم فشار خون خطر حمله قلبی را نیز کاهش می دهد.
از سلامت مغز محافظت می کند
زیتون کبابی با کمک به کاهش استرس اکسیداتیو که باعث التهاب می شود از بافت های مغز محافظت می کند.
به لطف ویتامین E موجود در آن، از زوال شناختی جلوگیری می کند، از سیستم عصبی محافظت می کند و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.
انبار آنتی اکسیدان
این یک واقعیت است که آنتی اکسیدان ها به کاهش خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان کمک می کنند. آنتی اکسیدان های موجود در زیتون با
حمایت از مبارزه با عفونت از سیستم ایمنی محافظت و تقویت می کند. حتی خوردن زیتون به افزایش سطح گلوتاتیون در خون کمک می کند.
از سلامت مو و پوست محافظت می کند
زیتون سیاه علاوه بر ارزش غذایی، سرشار از آنتی اکسیدان های محافظ و اسیدهای چرب نیز می باشد. ویتامین E موجود در آن به محافظت از پوست در برابر سرطان
هایی که در اثر اشعه ماوراء بنفش ایجاد می شوند کمک می کند و از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند.
سیستم گوارش را سالم نگه می دارد
مصرف مکرر ویتامین E و اسیدهای چرب تک غیراشباع در زیتون نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ با خنثی کردن رادیکالهای آزاد دارد. روغن زیتون
با کاهش اسید معده می تواند از بروز بیماری های دستگاه گوارش مانند زخم معده و گاستریت جلوگیری کند. همچنین می تواند یک مهارکننده در تشکیل سنگ کیسه
صفرا باشد. محتوای فیبر زیتون به عملکرد سالم دستگاه گوارش کمک می کند.
انرژی می دهد
زیتون به عنوان منبعی قوی از آهن، از تولید گلبولهای قرمز خون که اکسیژن را به بافتها میرسانند، پشتیبانی میکند. در کمبود آهن، بافت های ما اکسیژن کافی
دریافت نمی کنند، بدن ما ممکن است ضعیف شود و ممکن است احساس سرما کنیم. آهن برای تامین انرژی روزانه و حفظ سیستم ایمنی مهم است.