انداختن چوب دارچین عمده در قرمه سبزی رنگ خورشت را مغزپسته ای می کند!!

دارچین یکی از ادویه هایی است که دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است.

از جمله قوی ترین آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها، پلی فنول و اسید فنولیک در دارچین فراوان هستند.

این اجزا با جلوگیری از تشکیل رادیکال های آزاد در بدن از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کنند.

به این ترتیب، محافظت مهمی در برابر تقریباً همه انواع سرطان ایجاد می کند، علاوه بر این، به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالایی که دارد، پیری را به تاخیر می اندازد، در برابر بیماری های عفونی محافظت می کند و به کاهش استرس کمک می کند.

خاصیت آنتی اکسیدانی چوب دارچین عمده به اندازه کافی بالاست که به عنوان یک نگهدارنده طبیعی غذا عمل کند.

محافظت در برابر عفونت ها را فراهم می کند، یکی از اثرات مثبت دارچین بر بدن کاهش التهاب است.

به همین دلیل است که دارچین از زمان های قدیم در درمان برونشیت و درمان سرفه های مزمن استفاده می شده است.

دارچین

به لطف اجزای زیست فعال موجود در آن، دارچین. با عفونت های ناشی از باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و انگل های بدن مبارزه می کند.

سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به بدن کمک می کند تا با شدت بیشتری با بیماری ها مبارزه کند.

همچنین در جلوگیری از آسیب هایی که ممکن است در اثر این عفونت ها در بدن ایجاد شود بسیار موثر است.

به لطف اثر ضد التهابی خود، به جلوگیری از آسیب هایی که این بیماری ممکن است در بدن به خصوص در بیماری های مزمن ایجاد کند، کمک می کند و همچنین به افزایش میزان موفقیت در روند درمان کمک می کند.

به این ترتیب دارچین به تعادل قند خون در بیماران دیابتی کمک می کند و از ایجاد مقاومت به انسولین در افراد سالم جلوگیری می کند.

دارچین همچنین به تعادل کلسترول کمک می کند، دارچین که به کاهش کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک می کند و به افزایش کلسترول HDL که به کلسترول خوب معروف است کمک می کند، در صورت مصرف منظم، محافظت بسیار خوبی در برابر دیابت و بیماری های قلبی عروقی ایجاد می کند.

دارچین که در کاهش فشار خون نیز تاثیر دارد، به کنترل فشار خون در بیماران مبتلا به فشار خون کمک می کند.